NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

2018 – Vecka 13

2018 – Vecka 13

Vecka 13 började verkligen kasst och vände sedan. :)

Måndagen var bra men tisdagen innebar ”snökaos” i Göteborg så jag blev 2,5 timmar sen till mitt socionomjobb för inga bussar gick på motorvägen alls. Samma dag passade min laptop på att bryta ihop. Allt på den är helt uppbackat men jag hatar verkligen sådant, teknik SKA bara fungera och jag tycker verkligen illa om att lämna in saker. Men det löste sig efter några timmars inre stress. Och som plåster på såren från naturens håll hittade jag små vårtecken på marken. :)

Jag har passat på att pyssla lite nya mössor till nyföddfotograferingarna. Jag blir sur såfort det inte blir så fint som jag vill men på tredje försöket blev jag nöjd. Min medstjälpare var såklart med, hon fick inte hålla i något garn, men saxen vaktade hon.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag har gjort klart leveransen från Samuels nyföddfotografering i veckan. Det här är en del av en modul med konstplattor, så tavlan är 63 x 30 centimeter med vit kant och under den kommer ytterligare två stycken tavlor i 30 x 30 cm sitta. Så himla fint!

Och sen kom påsken som en ljuvlig långhelg. Vi har varit på släktträff med min sambos släkt, och sedan tagit det riktigt lugnt hemma. Vi har inga speciella påsktraditioner egentligen men ätit god mat och godis, det räknas i min bok. :)

Tips, tankar och annat kul

» Av en slump ramlade jag in på en gammal nyföddbild på instagram som en amerikansk nyfödddotograf jag följer har lagt upp. Och det är så himla roligt för jag ÄLSKADE den bilden, men nu kan jag se massor med saker som jag själv hade valt att göra annorlunda. Och det är fortfarande en jättefin bild men jag tycker sådant är så kul, för det betyder ju att jag och mitt ”fotografiska öga” har utvecklats.

» Det är första april idag och jag har inte blivit lurad hittills tror jag. Men jag har hållit mig undan sociala medier och varit extremt misstänksam. ;)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad