diary.

2018 – Vecka 17

2018 – Vecka 17

Dags att sammanfatta vecka 17. Jag tänkte nästan hoppa över den för jag hade fotat så lite men det är ju tråkigt att ha ett glapp om jag tittar tillbaka nästa år, så nu kör vi det som fanns. :)

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Studion börjar bli klar! Jag är så glad för hur fint det har blivit och så glad för all förvaring. Jag har inte tänkt att visa er riktigt än, då jag behöver måla en vägg och ska hänga upp fler tavlor, men jag längtar tills jag kan visa. Här är iallafall mina fluffiga flokatimattor som jag fotograferar nyfödda på, på plats i skåpen. Jag har ju inte haft någon bra plats för dem tidigare och jag riktigt njuter av alla bra skåp och lådor nu. :)

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Och stickmanin fortsätter. 😉 Jag har ju stickat massor när jag var liten men slutade för jag tyckte det var tantigt. Nu har jag bestämt att jag köper ingen mer stickad rekvisita, utan jag får lära mig det själv. Det är så roligt och så kul att använda alla små mössor på nyföddfotograferingarna som jag har stickat själv. fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Och i helgen har vi hälsat på släkt och även den här lilla favoriten. :’)

Tips, tankar och annat kul

» Jag är så glad att jag börjar bli klar i studion. Jag märker hur stressad jag blir av att okända människor ska vara där och GREJA och känslan av att studion känns obrukbar för mitt arbete.

» Vanjas Wikströms blogg på Mama! Jag älskar ju Vanjas alla sociala medier i vanliga fall och är en trogen följare på både blogg och podd. Men nu har deras lilla Tintin kommit så det är ännu roligare. Vanja är verkligen en av mina favoriter i bloggvärlden, för hon beskriver både de ljuvliga och även de mindre roliga delarna av livet. Så in och läs och följ deras fina lilla familj med en nytillkommen lillasyster.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås