NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Juni genom bilder

Alingsås fotograf

Här kommer juni genom mobilbilder som inte riktigt fått plats någon annanstans. Nu kör vi!

fotograf alingsås

Jag började med att toppa mig. Det är alltid så skönt att få ordning på håret tycker jag, för det går till en gräns för mig och sedan känns det bara spretigt i topparna. Hellre jämnt och fint.

fotograf göteborg alingsås

Jag har haft mysiga utefotograferingar här i Nolhaga i Alingsås. Perfekta stället att ha barnfotograferingar, kunderna kan passa på att kolla på djuren, fika på slottet eller leka på lekplatsen efteråt. Jättefina bilder blir det också. Den här bron är en favoritplats att fota på för mig.

nyföddfoto göteborg

Det har varit en baby boom i studion också. Jag har fotat så många nyfödda och det har varit superkul!

Alingsås fotograf

maria

Det har varit så många härliga sommarkvällar. En av dem gick jag in till stan och träffade min svägerska och åt sushi i en park. Så mysigt!

nyfoddfotografering göteborg Alingsås fotograf Maria Ekblad

Bildvisningar har också skett! Här är fina Dianas nyföddbilder. Jag tycker hennes föräldrar valde ett jättefint galleri med bra blandning. Enskilda bilder i olika rekvisita och bakgrunder, bilder med pappans händer, enskilda bilder med föräldrarna och olika sorters familjebilder. Allt man behöver!

Alingsås göteborg

Något som är fantastiskt kul med att ha en trädgård i år är att det poppar upp fina överraskningar var och varannan dag. Jag blev väldigt glad för dessa liljor!

fotograf Maria Ekblad

Jag har hålla noga koll på skörden i år. Det verkade dystert ett tag för det var så torrt och sedan såg det bättre ut.

Men något annat som var dystert var den himla förkylningen som höll på så länge. Jag gjorde ju en stor uppgradering till studion men jag var så himla sänkt att den här lådan bara stod där hemma och väntade på mig. Ny kamerautrustning är ju bland det roligaste jag vet så det var deppigt att inte ens orka kolla på den.

fotograf göteborg

Men tillslut var jag bättre och kunde prova dem i studion, och de var verkligen allt jag behöver!