diary.

Oktober genom bilder

Oktober genom bilder

Nu är det dags att titta på oktober genom bilder som inte riktigt fått plats någon annanstans! Nu kör vi!

Oktober började ju med SM-finalen här i Alingsås. Det är nog något av det roligaste som har hänt i år. Jag kom på top 7 av gravidfotografer i Sverige och var så otroligt stolt att ha två bilder i final första gången jag tävlade.

En fredag i oktober släpptes nya Super Mario, vilket vi var båda taggade på. Vi hade date night med snacks och spel när dottern hade gått och lagt sig. Mycket mysigt.

Och på tal om sådant så målas det mycket hemma just nu. Det är så roligt, för jag har ju alltid älskat att rita. Så nu får jag beställningar på olika djur och färger som ska ritas. Tycker mitt lejon blev väldigt gulligt haha. Hästen blev… mindre fin.

Fotograf Maria Ekblad barnfotograf nyföddfotograf gravidfotograf göteborg

Det har redigerats masssssor. Kul med så mycket beställningar och kunder just nu!

barnfotografering göteborg alingsås Fotograf Maria Ekblad

En supergo familj som kom till studion från Göteborgnyföddfotografering. Här passade jag på att fota de andra barnen när bebisen hade matpaus.

En av mina allra bästa vänner skulle få bebis, och vi överraskade henne med en baby shower. Vi gick på spa i Göteborg och åt även på en sjukt god resturang med asiatisk mat. Jag som är lite picky blev förvånad över hur mycket gott jag hittade att äta! Dit måste jag och David gå nästa gång vi har date i Göteborg.

barnfotografering göteborg alingsås minisessions julfotografering

Och sedan har julfotogaferingarna dragit igång i studion! Älskar årets set up.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås