diary.

2018 – Vecka 10

2018 – Vecka 10

Här blev det tyst i bloggen i några dagar. Det blev ingen veckouppdatering förra veckan och anledningarna är trefaldiga:

1. Jag har börjat på mitt nya socionomjobb (jobbar ju deltid som socionom för er som inte visste det) och det känns jättebra men gudars skymning vad det tar energi med allt nytt.

2. Förkyldning slog till. Så förutom att vara ny på jobbet har jag mest kurerat mig och väntat på att det ska gå över.

3. Men jag har även hållt min fotokurs för föräldrar med deras bebisar! Det var så himla roligt. Först höll jag en teoretisk del där vi gick igenom grunderna i manuellt foto, vanliga nybörjarmisstag och annat man kan tänka på. Jag visade en hel del gamla bilder som jag har tagit som inte alls är så bra av någon anledning och alla fick gissa sen om de såg vad jag såg. Malin som skriver Göteborgsmamman.se har skrivit ett inlägg om kursen, och ni kan läsa och se hennes bilder här!  Jag har redan fått flera frågor om jag kommer hålla fler sådana kurser och just nu har jag inget planerat för har så många bokningar med fotograferingar jag behöver fokusera på, men jag meddelar direkt om jag kommer att göra någon ny. :)

fotograf maria ekblad nyfoddfotograf i goteborg

Bilden är lånad av Malin på goteborgsmamman.se :) Här är jag mitt i min föreläsning!

Tips, tankar och annat kul

» Jag är glad att det känns som det finns mycket roligt att se på bio igen. Jag och min pojkvän älskar bio och vi har velat på att gå på filmer länge men inte riktigt hittat några som vi tyckt varit värt att se. Men nu kommer det massor. :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås