diary.

Vecka 16

Vecka 16

Nyföddfotografering i Göteborg

Veckan började med en superfin gravidfotografering bland körsbärsblommorna. Jag och resten av Göteborg var och trängdes, men vi lyckades få lite tid ensamma under de rosa träden och det blev så fint.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Jag har ju lyxen att jobba med fantastiska personer på mitt socionomjobb, och i veckan hade vi en förmiddag i Göteborg och då hann vi med lunch på Cyrano (vilket jag älskar). Här saknade vi dock en person och var gulliga med snapchatfilter.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Så glad för att det äntligen är vår på riktigt.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

I helgen var vi på inflyttningsfest hos våra kompisar och jag var piffad med vårjackan på.

Jag och en kompis var och fikade i Haga. Sjukt mysigt med ett riktigt café men det är så sjukt att en bulle och en cola kostade 70 kronor (!). Old news men det är ju en lunch ute.

Tips tankar och annat kul

» BIG LITTLE LIES. Jag har äntligen sett det sista avsnittet och som vanligt kan jag bli lite avtänd när alla snackar om en serie eller bok eller så. Men se den bara. Gör det. Fantastisk.

» Jag har haft lite mycket att tänka på denna veckan, så jag har försökt att fokusera mer på en sak i taget och vara lite mer nedkopplad. Det har varit så skönt för man kanske inte måste lyssna på podcast samtidigt som man gör allt, eller chatta med personer på facebook hela tiden. Så jag har låtit mobilen vara urladdad lite extra länge och lyssnat lite mer på omvärldens ljud. Jag ska nog fortsätta lite mer med det, för om jag bara är online på grund av dålig vana och inte ens är så intresserad av vad jag lyssnar på… hur givande är det?

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås