diary.

Dagens planer

Dagens planer

God måndag! Hoppas ni har en bra känsla idag, det har jag iallafall. Idag är en riktig studiodag för mig. Jag brukar ju varva fotograferingar, adminjobb och tavelskapande och idag är det de två senare som jag ska göra.

Jag är så glad, för min stationära dator har varit på lagning för den var gick sönder i höstas, och nu är den äntligen tillbaka. Jag hann inte lämna in den och sedan tog det lite tid, men nu är den på plats. Det är så himla mycket olika saker jag använder på en dator, förutom redigeringsprogram som photoshop, lightroom och adobe bridge är det kundhanteringssystem, program att klippa film i och mycket mer. Jag har kunnat jobba för min laptop det senaste, men det är så mycket smidigare och skönare med en större skärm. När jag tänker på att jag hade en blockerad hemsida och ingen vettig dator för någon vecka sedan, till att jag har tillbaka min stationära dator och hemsidan är upplåst på facebook och instagram, blir jag så glad. Snacka om förbättrad arbetssituation. 😍

Så dagens planer är:

· Bildvisning för en gravidfotografering (som jag redan har haft imorse)
· Print och inramning av massor med tavlor (ni kunder som väntar på leverans, håll utkik i er mailkorg)
· Rediering av veckans video som ska upp på min youtubekanal idag
· Dammsuga och städa i studion
· Installera alla drivrutiner till alla program och få ordning på kortkommandon och liknande
· Skapa inlägg till sociala medier, så det finns färdigt för veckan

Vad har ni för er idag?

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås