NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Första dagarna i studion

Första dagarna i studion

Helgen har varit första lediga dagarna som jag har haft tillgång till studion. Jag jobbar ju heltid på mitt socionomjobb, så det blir kvällar och helger jag har tid att hänga där. I fredags var jag och mamma på Ikea för att köpa lite saker som behövs, bland annat ett skötbord (till mina minsta kunder) och handdukar att ha under filtarna på bean bagen. Igår fick jag hjälp av pappa och David att flytta vissa möbler dit och idag har jag och Veronica varit där och tagit ur gamla plugg ur väggen och börjat spackla väggarna.

Jag tror det kommer att bli så himla fint när det är klart. Studion ligger på Riksdalersgatan 17 i Högsbo. Det är 45 km2 vilket passar mig perfekt och lokalen har ett stort skyltfönster, så jag har tillgång till dagsljus och kan även komplettera med LED-lampor om det behövs. Det finns också ett litet kök och toalett. Så sjukt roligt att ha ett ställe som är bara mitt och för mig att vara kreativ på. :D

Nyföddfotograf i Göteborg studio Maria Ekblad

Egentligen hade det varit bäst att flytta in möblerna lite senare, men det passade bäst att göra det i helgen. Så de får ligga i mitten av rummet tills det är målat. ;)

14 svar

    1. Jaa det känns superkul! Aha, ni har kvar en lägenhet i Göteborg? Trodde ni bodde i Stockholm helt och hållet. :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad