Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg
   diary.

The end of an era

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

The end of an era

Idag var det verkligen the end of an era för nycklarna till min gamla studio i Göteborg lämnades till min gamla hyresvärd. Det känns helt sjukt att jag inte längre har ett ställe i Högsbo som jag har tillgång till. Samtidigt jättebra, för jag älskar min nya studio i Alingsås. Men det känns lite konstigt, som på samma sätt att det bor en helt annan familj i min mormor och morfars gamla hus.

Men det är otroligt skönt också för det här är allra allra sista flyttgrejen vi gör. Vi gick på visning 11 maj förra året och sen har det varit 7 visningar för att få lägenheten i Göteborg såld, flyttpackande, rensande, själva flytten och sen flytt av studion. Puh. Så glad att det är klart nu. Hela dagen har jag gått runt och känt mig lättad.

Tack Riksdalersgatan 17, det var där jag blev fotograf och utvecklades så. 8 fina år blev det, från att jag chansade och tog en lokal där jag såg potential till att det blev dags att uppgradera. Och tack alla fina kunder som bokat mig där. Nu är det nya tider i Alingsås.


Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad nyföddfotografi GöteborgFotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborgfotograf maria ekblad nyfoddfotograf i goteborgTidiga bilder från gamla lokalen. 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås