barnfotografering Alingsås fotograf maria ekblad
   diary.

Invigning i nya studion

barnfotografering Alingsås fotograf maria ekblad

Invigning i nya studion

Förutom att första snön föll i Alingsås här i helgen så har jag också invigt nya studion med en ettårsfotografering och en gravidfotografering. Det var verkligen så himla roligt!

I torsdags fick jag hjälp av en snickare att sätta upp mina bakgrunder på väggen och sedan så har jag packat upp gravidklänningarna, hängt tavlor, placerat ut mer bakgrunder och skaffat gardiner. Det har varit mycket jobb med att flytta studion så jag är verkligen jätteglad att den nya här i Alingsås är fotoredo för kunder.

Det var också toppen att fota där, för även om den är ungefär lika stor som min förra lokal så är ju toalett och kök utanför vilket ger mig mycket mer yta att röra mig på. Och det var underbart!

Nedanför ser du en sneak peak på ettårsfotograferingen, goa Mica som fotade sina ettårsbilder hos mig.

barnfotografering Alingsås gravidfotografering Alingsås fotograf maria ekblad

barnfotografering Alingsås gravidfotografering Alingsås fotograf maria ekblad barnfotografering Alingsås gravidfotografering Alingsås fotograf maria ekblad barnfotografering Alingsås gravidfotografering Alingsås fotograf maria ekbladbarnfotografering Alingsås fotograf maria ekblad

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås