diary.

Min nya studio i Alingsås

Min nya studio i Alingsås

Ser du här vad jag har i min hand?! Nycklarna till min nya studio i Alingsås!!!! Idag skrev jag på kontraktet och jag är så himla glad och lättad, för det har varit en lång väg till att hitta en lokal som passar mig.

Jag har alltid tänkt att när vi flyttar så är det dags för mig att flytta studion också. Och speciellt nu när vi har barn så vill jag inte lägga tiden på att pendla till jobb, utan vara med henne så mycket som möjligt när jag inte fotar. Och då krävs det att jag också byter studio. Men att hitta en bra lokal är lättare sagt än gjort och jag har kollat på så många olika sedan maj då vi skrev kontrakt med vårt radhus. Men idag blev det äntligen klart med denna lokalen och det känns fantastiskt. Det gick väldigt fort, från att jag skrev på en annons fick jag gå på visning samma dag och nu två dagar senare så har jag fått tillträde!

fotograf maria ekblad fotograf alingsås

Nya studion ligger i ett hus på Sveavägen 8 i Alingsås, så det är nära E20 om man kör bil från Göteborg och det är nära centralen om man kommer med tåget. Det finns gott om parkering och själva rummet är så himla fint. Här är en sneak peak men som vår mäklare sa när vi sålde lägenheten, det är svårt att få med hur rum känns på bild när de är helt tomma.

Lokalen har ett stort fint rum som kommer vara min yta för fotografering och bildvisningarna, och sedan så har det en ”glasbus” där jag kommer ha min skrivare och göra mina tavlor. Det blir perfekt för ju mindre damm som är i närheten av tavel-skapandet desto bättre. Så där kan jag stänga om mig och så blir det en ganska steril miljö och alla fluffiga filtar och grejer till fotograferingarna kan vara ute i stora rummet.

Jag har fått tillträde direkt, men är bokad hela oktober i Göteborg, så flyttlasset går i början av november. Så från och med nu när man bokar fotografering är det i nya studion i Alingsås. Jag ser fram emot det så himla mycket. 😍

fotograf maria ekblad fotograf alingsås nära göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås