diary.

Nyheter i studion!

Nyheter i studion!

Jag har en hel del nytt i studion som jag vill visa er. Vissa saker kanske du redan har sett på hemsidan eller intagram, för det här var egentligen ett mail jag skickade ut till min maillista för mina kunder för ett tag sedan, och om du också vill få uppdateringar om studion, lätta fototips och annat kul får du gärna gå med!

familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad

Röda klänningar

Förutom den här röda klänningen har jag en till mörkröd tylldröm i studion, och flera fina barnklänningar i rött. Det blir så fint mot min svarta bakgrund, och verkligen poppar i bild! Jag har redan fotat massor med fina bilder med dessa, som jag längtar efter att visa.

fotograf maria ekblad nyföddfotografering i göteborg

Hjärtskålen

För de allra minsta bebisarna på nyföddfotografering! Det blir så gulligt, speciellt när bebisarna är inlindade som jag alltid gör i början av nyföddfotograferingarna.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Kollage med 5 bilder

Nytt i printverkstaden är det här fina kollaget med fem bilder. Går att göra med både stående och liggande bild i mitten och blir otroligt snyggt i alla rum. Extra kul för det är så mycket bilder i samma tavla och man kan matcha många olika kombinationer!

bebisfotografering ettårsfotografering Göteborg fotograf Maria Ekblad

Mörkt trägolv

Till sist har jag även ett nytt mörkt trägolv i studion för bebis- och ettårsfotografering. Blir också så fint för er som gillar lite mer mörka dramatiska bilder. 😀

Här kan du gå med i min maillista om du inte redan är det!

  Ditt för- och efternamn:

  Din epost:

  Maillista för kunderMaillista för fotografer

  Vad heter Sveriges huvudstad? (För att bevisa du inte är en robot)

  yours truly

  I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

  barnfotografering i alingsås