familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad
   diary.

Nytt och rött i studion

familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad

Nytt och rött i studion

Hej från igår i studion! Jag kan inte låta bli att visa er några bilder på en underbar gravidklänning jag fick hem i veckan. 😍 Eller ja, den kan användas på gravidfotograferingar, men jag kommer också att använda den på mina familjefotograferingar i studion. Alla mina klänningar går att användas på båda, mest att man kanske inte vill ha de som är lite mer avslöjande eller visar en mage när man fotar familjeporträtt.

Hursomhelst, jag tycker verkligen den är underbar! Jag har kanske pratat om det mer på youtube och i min podcast än här, men jag bytte ju från att fotografera ljusa bilder utomhus och väldigt ljusa bilder i studion. Det var främst utomhusfotograferingarna jag ville byta från, för att det är så svåra arbetstider och mycket ombokningar. På sommaren blir det ju väldigt sent och på vintern får man fota kanske vid tretiden för att hinna innan solen går ner. Men, utöver arbetstiderna så har jag också börjat älska dramatiska bilder i studion. Gärna med härliga färger och mörka bakgrunder. Men, jag kände länge att jag hade målat in mig i ett hörn, och jag hade en så ljus och pastellig fotostil att jag inte kunde byta. Det gjorde också att jag drog mig för att använda vissa färger, så som mörkrött, även rött är en av mina absoluta favoritfärger.

Men det senaste året har jag verkligen tagit mig ur den boxen, och nu fotar jag på massor med olika sätt i studion. Tidlösa ljusa bilder i vanliga kläder åt kunder som vill ha så. Dramatiska bilder med klänningar med extra allt till de kunder som älskar sådant. Och då kan jag ju också ta in alla färger jag begränsat mig från. Så därför var det verkligen dags med mer mörkrött i studion. Som ni ser hänger det lite röda saker bakom mig på bild också, för jag har också köpt lite barnklänningar som matchar. Jag älskar rött jämt, och det passar verkligen alla!

familjefotografering studio barnfotografering göteborg fotograf Maria Ekbladfamiljefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekbladfamiljefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås