diary.

Sa någon julrusch!?

Sa någon julrusch!?

Hej och hå från tomteverkstaden! Just nu är det verkligen fullt ös i studion, printern och lamineringsmaskinen går för fullt. Jag har så mycket leveranser av stora tavlor, bordsförstoringar och digitala bilder som ska bli av under veckan och nästa vecka. Jag har redan gjort massor, så du som väntar på leverans från mig får gärna hålla koll i mailen. Som ni ser blir studion lätt full av alla tavlor. 😂

Jag tycker det är så roligt att många väljer att göra fina förstoringar till hemmet med bilderna från fotograferingen. Det blir så mycket mer för pengarna än om man bara låter de ligga och damma bort på en hårddisk. Istället blir det ett minne för livet man kan älska varje dag där hemma.

Jag får mycket sista-minuten-förfrågningar nu om fotografering i december och tyvärr har jag fått säga nej till många redan för jag har helt fullbokat innan jul. Däremot tar jag emot bokningar för januari och februari och fotar gärna då!

familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekbladfamiljefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås