NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

barnfotografering Alingsås fotograf Maria Ekblad

Sista pusselbiten i studion

barnfotografering Alingsås fotograf Maria Ekblad

Sista pusselbiten i studion

Halli hallå bloggen! (Någon mer som tycker den låten från Babblarna är ganska trevlig? ) Hursomhelst, igår var det jobbdag för mig i studion och de dagarna är ju alltid fullknökade, eftersom jag maxar dem och så jag kan vara föräldraledig med min dotter de andra dagarna.

Dels var det dags för den allra sista pusselbiten i min nya studio. Jag har ju gjort flera uppgraderingar sedan jag flyttade in, för det tar ju ett tag att boa in sig och veta vad man behöver och nu kom något jag verkligen har längtat efter. Vill du se vad så har jag släppt en vlogg idag på YouTube där man kan se mer av detta och hänga med i min dag. Du kan titta på den HÄR!

Resterande dag gick åt till att redigera bilder inför bildvisning från en gravidfotografering, jobba med leveranser av tavlor, städa upp efter kaoset som blev av bygget i studion, en nyföddfotografering av en liten gullig treveckorsbebis och sedan bildvisning på Zoom för sagda gravidfotografering. Puh! En intensiv men rolig dag. Och sedan kunde jag gå hem och busa med min snart ettåring. Det bästa av två världar.

barnfotografering Alingsås fotograf Maria Ekblad

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad