NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Studion växer fram

Studion växer fram

Här har det varit tyst ett par dagar, dels för jag har haft mycket att göra men också för jag känt att vad jag än kan berätta om är det så futtigt i förhållande till de fruktansvärda sakerna som händer i världen. Jag hoppas verkligen att läget kan vända till det bättre, och att världens ledare kan step up their game.

Men här är iallafall vad jag har ägnat mig åt hela helgen, nämligen att göra klart min studio. Eftersom jag jobbar heltid på mitt socionomjobb så har det här tagit evighetslång tid känns det som. Först har alla väggar målats tre lager, och sedan har rummen storstädats. I veckan och i helgen har jag och mina nära och kära skruvat möbler, burit, och kånkat. Nu är tavlorna uppe i mitt skyltfönster, bean bagen är på plats för nyföddfotografering och all rekvisita finns i hyllorna. Det enda som fattas är ett soffbord och en matta, men det ska jag ordna i veckan. Sedan är jag redo att börja fotografera där och skapa magi!

Tack alla som har hjälpt till med målning, möbelfix och att bära tunga grejer. Jag är verkligen så himla glad för det här stället, en av mina stora drömmar går i uppfyllelse. ♡

Nyföddfotograf Göteborg Maria Ekblad studio

Mitt skyltfönster.

Nyföddfotograf Göteborg Maria Ekblad studio

Det bästa med studion är att jag kan ha all min rekvisita på plats och kan därmed erbjuda större utbud till fotograferingarna.

Nyföddfotograf Göteborg Maria Ekblad studio

Bean bagen står redo för min nästa lilla kund som förhoppningsvis har kommit ut ur magen till nästa helg.

Nyföddfotograf Göteborg Maria Ekblad studio

Riksdalersgatan 17 i Högsbo hittar ni mig på. Och bara 1 minut från studion har jag hittat en fantastisk fotoplats till utomhusfotograferingar!

16 svar

  1. Svar: Jag med, det är underbart fint! Hoppas på mer frost snart :)

    Hon är otroligt söt, och så himla liten! Ja, visst borde man? Jobbigt när de växer upp bara och man sitter där med 17 vuxna katter och är värsta crazy catlady ;P Sen är det ju inte bara en dans på rosor såklart haha, just nu försöker vi lära henne att låta bli kablar, att man inte får vara på borden osv – lättare sagt än gjort! Mysigt att ha en katt så länge! Jag hoppas våra lever riktigt långa, härliga liv :) Vi känner också en annan katt som heter Molly, det är ett fint kattnamn :)

    tack!

  2. Maria, jag är så impad av dig! Tänk så långt du kommit och vilken grym business du byggt upp. Jag kommer gärna och fotas hos dig den dagen jag passar in i din kundkrets med både gravidmage och liten bebis :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad