barnfotografering Alingsås familjefotograf fotograf Maria Ekblad
   diary.

Två månader i nya studion i Alingsås

barnfotografering Alingsås familjefotograf fotograf Maria Ekblad

Två månader i nya studion i Alingsås

Nu har jag haft min nya studio i Alingsås i två månader och jag måste bara säga att jag trivs redan så bra!

Dels så är det så mycket bättre fotoytor för mig, jag har mycket mer plats att ha flera olika bakgrunder och röra mig när jag fotograferar. Sedan så finns ju toalett och kök utanför mitt fotorum vilket passar mig perfekt.

Sedan så är jag också väldigt nöjd med ”glasburen” i lokalen, mitt rum i rummet. Först trodde jag det skulle vara störande men jag har märkt att det är jättebra med en plats som bara jag kan gå in i. Dels för jag har ganska mycket verktyg som inte är toppen för barn att komma åt, då jag använder ganska mycket knivar och lamineringsmaskinen när gör mina tavlor, så det är bra att kunna stänga om det. Men också för att det är skönt att kunna stänga ute allt damm, vilket lätt blir ett problem när man gör tavlorna. Jag vet inte hur många gånger jag har fått börja om med en tavla för det blivit dammkorn under laminatet. Så det är toppen!

Det är också väldigt många kunder som valt att åka från Göteborg för att fotograferas, och det är ju extra kul när man flyttat därifrån. Det är inte alls långt, men det visar också hur många som vill ha MINA bilder och inte bara en fotograf, vilket gör mig jätteglad.

Så jag ser fram emot att fota ännu mer där och bo in mig ännu mer i vår. Jag har stora planer på att göra detta till en perfekt studio för mig.

barnfotografering Alingsås familjefotograf fotograf Maria Ekblad

gravidfotografering Alingsås göteborg gravidklänningar fotograf Maria Ekblad

barnfotografering Alingsås gravidfotografering Alingsås fotograf maria ekblad

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås