NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

fotgraf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

2018 – Vecka 32-34

fotgraf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

2018 – Vecka 32-34

Jag har helt kommit ur det här med veckosammanfattningar under sommaren, för det var mest ”det var supervarmt så vi var tvugna att bada”. Men nu är det ju back to business och jag tänkte se vad vi har för snapshots från de senaste veckorna. :)

fotgraf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

För två helger sedan var vi på ett superfint bröllop i Åhus. Det är så kul att gå på bröllop som gäst och inte fotografera. Jag hade inte ens med kameran, bara min lilla. Och för mig är det wild and crazy. ;) Det har verkligen varit en bröllopsboom i år och det verkar vara många av våra nära och kära som gifter sig 2019 också, så kul!

fotgraf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Och sedan hade vi en KATTastrof förra helgen. Någon hade svalt ett långt snöre som lossnat från en Ernstkruka, så vi fick sitta sju timmar på Bjå Stjärnans akut med båda katterna. Det visade sig vara Lyra, (och hon har ju även försökt ta livet av sig på samma sätt 2015) men allt har gått bra. Men jag har varit så orolig för henne, och det är så svårt när ens lilla djur är sjukt och man vill vakta henne och se att allt har går bra, men samtidigt måste vara på jobbet. Nu verkar faran vara över iallafall och hon är som vanligt.

fotgraf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Höjdpunkten denna veckan var att Jenny kom ändå från Olso för att gå en privatlektion med mig i nyföddfotografering! Så otroligt kul att hon vill åka så långt för att lära från mig. Jag har inte undervisat i detta så mycket förut, men det är ju så kul för man märker ju hur mycket man kan. :)

fotgraf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Till sist så vill jag visa den här fina tavlan som jag levererade i veckan. Jag älskar slutresultatet, tycker ramen gjorde bilden ännu finare. 😍

 

Tips, tankar och annat kul

» Något som jag har märkt (och märker) efter varje semester är hur mycket jobb jag gör under veckorna. Det är verkligen ett berg av saker att ta tag i efter 3 veckors semester. Samtidigt så blir det ju så när man är egenföretagare, det finns ingen annan som gör jobbet åt mig så det är bara att kavla upp ärmarna. 😉 Men jag är nästan helt i fas nu, vilket känns skönt!

» Min kompis Terese släpper en bok om analogt foto! Jag är så otroligt imponerad av henne och längtar tills jag kan köpa boken, även om jag inte fotar analogt. Tycker det är så kul att stödja personer som man tycker om eller känner! Och den ser ju så fin ut att jag vill ha den i hyllan.

» Jag har fastnat för att filma och det är så kul! Det känns som samma kärlekshistoria jag hade med foto när jag blev hooked på det. Jag älskar att lära mig nya saker och utforska tekniker och redigeringsprogram.

 

 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad