diary.

Årsammanfattning 2015 » Januari – Juli

Årsammanfattning 2015 » Januari – Juli

Nu är det dags för mig att sammanfatta 2015. När jag sätter ihop alla bilder tillsammans så ser jag vilket toppenår jag hat haft. Jag önskar jag hade bloggat och fotat mer privat, men samtidigt så är jag nöjd med allt jag har åstadkommit för man kan inte göra allt på samma gång. Här är första halvan av mitt 2015!

Nyföddfotograf i Göteborg Maria EklbadNyföddfotograf i Göteborg Fotograf Maria Ekblad

Januari

Året började med nyårsfirande tillsammans med min familj och släkt i mormors stuga. Jag tog examen från socionomprogrammet i Göteborg och firade detta med ett nytt kamerahus. Jag fotade självporträtt med nya kameran och en morgon på väg till jobbet var det fantastisk frost. Jag plåtade också ett supervackert vinterbröllopThorskogs slott tillsammans med Oskar Allerby.

Nyföddfotograf i Göteborg Maria Ekblad

Februari

I februari skrev jag en guide på min förra blogg i hur man fotograferar vattendroppar i diskhon. (Om ni vill kan jag publicera den här igen). Jag var även med i en fotoutmaning och februaris bidrag var ”fantasi”, så jag gick loss i photoshop på en bild jag tog förra sommaren. Jag fotograferade även vintriga självporträtt i en snöstorm och hittade vårtecken när snön smälte.

Nyföddfotograf i Göteborg Maria EkbladNyföddfotograf i Göteborg Maria Ekblad 4

Mars

I mars började våren och ljuset äntligen komma tillbaka och jag var så glad för det. Senvintern är kanske inte den mest inspirerande fotomässigt, så jag älskar när solen kommer tillbaka. Jag blev tipsad om en fin fotoplats som jag provade tillsammans med Veronica. Jag byggde även på min nya hemsida och fotograferade min första nyföddfotografering.

Nyföddfotograf i Göteborg Maria EkbladNyföddfotograf i Göteborg Maria Ekblad

April

Under april var det bildleveranser som skickades, jag fick hem mina fina usb-minnen med min logga på, hade en underbar fotografering bland körsbärsblommorna med Julia och Olof. Jag hittade vårblommor i rabatten och fotograferade med mitt macroobjektiv och tog blåsiga självporträtt en dag. Under 2016 vill jag fota gravidbilder vid körsbärsblomningen, det skulle vara så fint! :D

Nyföddfotograf i Göteborg Maria EkbladNyföddfotograf i Göteborg Maria EkbladNyföddfotograf i Göteborg Maria Ekblad

Maj

Maj var en av de bästa månaderna i år rent fotomässigt, för då gick jag Gabriellas workshop i nyföddfotografering och posering och det förändrade hela mitt fotande. Sedan dess har jag varit helt kär i nyföddfotografering och jag kom fram till att det är vad jag vill satsa på. Jag fotograferade även studentbilder, två fina bröllop vid Råda Säteri och kände mig glad och förväntansfull inför sommaren.

Nyföddfotograf i Göteborg Maria EkbladNyföddfotograf i Göteborg Maria EkbladNyföddfotograf i Göteborg Maria EkbladNyföddfotograf i Göteborg Maria Ekblad

Juni och juli

Juni och juli fylldes med nyföddfotograferingar, Emma och Martins vackra bröllop i Kungsbacka, gyllene ljus och grillkvällar, bad trots att det var iskallt och min första betalda semester. ♡

5 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås