NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

En spännande nyhet

En spännande nyhet

Hej internetvänner! Jag har en superspännande nyhet att berätta. Inom kort kommer jag att öppna en fotostudio här i Göteborg. Idag har jag varit och hämtat nycklarna, och jag är så otroligt peppad. Lokalen ligger i Högsbo, och är 45 km2 och har ett stort skyltfönster, så kommer vara perfekt att fotografera nyfödda i naturligt dagsljus i och ha bildvisningar med kunder.

Jag har känt av mer och mer att jag gärna vill ha ett eget ställe, eftersom det tar sådan tid att rigga hos varje kund, och det är väldigt mycket jag behöver ha med mig för att kunna göra en nyföddfotografering (en speciell saccosäck som är 1 m i diameter, olika stativ, rekvisita, värmefläkt och så vidare). Nu kommer jag kunna ha det färdigt när kunderna kommer, och jag kommer också kunna ha mycket bättre kontroll på ljus och värme (bebisar vill ha det varmt när de ska fotas, 28 grader). Det kommer göra det mycket lättare att leverera bra kvalitét och jag kommer ha all rekvisita tillgänglig så det blir mer valmöjligheter under fotograferingarna för mina kunder.

Så nu ska jag börja spackla och måla och sedan flytta in så fort som möjligt. Så ni som bokar nyföddfotografering från och med november (är fullbokad i oktober) kommer kunna fotograferas i studion. Åh jag är så otroligt glad för detta, det känns som ett stort steg i rätt riktning för mig. ♡

Nyföddfotograf i Göteborg Maria Ekblad

23 svar

    1. Ja det känns superroligt :D Ska bli så himla kul att fixa iordning allt och så skönt att ha ett eget ställe!

    1. Tack Sandra ☺️ Det känns verkligen superkul att ta ”nästa steg” med detta. Ja det förväntar jag mig ;)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad