diary.

Frågestund

Frågestund

En liten behind-the-scenes-bild från igår. Det finns inget bättre än när jag har haft en lyckad nyföddfotografering och kan stänga av värmefläktarna i studion och pusta ut haha. Igår blev bilderna helt underbara, tyvärr vill föräldrarna inte att jag visar dem på nätet men åh. Jag ville nästan ta med mig lilla bebisen hem. ;)

Det trillar in en del frågor här och där i kommentarerna, och jag har sparat dem för tänkte sammanställa ett inlägg. Men jag tänkte också att om ni kanske har några frågor, så passa på och ställ dem i kommentarsfältet! Det kan vara frågor om foto eller frågor om mig om ni vill lära känna mig mer. :D

maria ekblad nyföddfotograf i Göteborg

7 svar

 1. Hur ser din studio ut?
  Vart har du köpt alla dina saker ifrån? (Bakgrund, tillbehör, lampor och alla andra saker)
  Vilket objektiv använder du under fotograferingen?
  Ditt bästa fototips?
  Hur är din ljussättning under en fotografering?

 2. Jag skulle också vilja se hur studion ser ut :) fler bilder därifrån! :)

  Och när skall vi ta en fika? Kan behövas nu i denna tråkiga månad! :)

 3. Svar: Tack så mycket! Haha ja jag har också haft lugg förut, och det är väl inte det att jag inte gillar det – men lång lugg var nog bättre för mig i samband med min livsstil och så nu, och det känns inte värt att jag gick till en frisör och la 230:- på det fast hade jag gjort det själv hade det nog sett sådär ut… jag kan trimma / forma den själv och toppa / klippa upp håret någorlunda eller gå till min svägerska dock vilket känns bra – dyrt att gå till frisören! Men jag ska nog också lägga ner tanken på lugg alltså haha och låta den växa ut… Igen. Ska vi bilda klubb? ;P

 4. Åh, vad roligt med frågestund! Har ju verkligen noll frågor på lager pga känner mig död i hjärnan. Men däremot har jag en liten önskan. Skulle du inte kunna göra ett inlägg där du jämför nyföddbilderna / bröllopsbilderna /gravidbilderna du tog i början och så nu? För att reflektera lite över din utveckling och sådär? :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås