diary.

Fredag i studion

Fredag i studion

Hej hej hallå dagboken! Nu är det precis sista timmarna innan det är dags att åka hem och ha fredagsmys. Denna veckan bara swischade fram, men de gör ju ofta det tycker jag. Idag har jag haft en privatlektion för en annan fotograf i nyföddfotografering. Jag har inte det så ofta, för jag gillar mer att lägga tiden på att fotografera själv, men Michaela kom ända från Finland för att lära från mig. Så en privatlektion innan min egen bebis kommer i vår klämde jag in. Och det är ju väldigt kul att träffa andra fotografer och prata foto, plus hon tog en sådan fin behind the scenes-bild till mig. Bebisarna vi fotade idag var supergulliga och det blev mycket fina bilder. Michaela sa att hon hade lärt sig det hon kom för också, så det gjorde mig glad.

Annars har jag jobbat på som bara attan med fotograferingar, redigering men framför allt leveranser av tavlor och förstoringar i veckan. Det är så många fina som blir klara här i studion innan jul. Jag får ju inte visa allt än då mycket är hemligt, men jag kan lova att många kommer få underbart fina minnen under granen i år. 😍

Jag har fortfarande några få tider kvar i december om man vill boka en fotografering själv, det är bara att skicka en förfrågan. Nu ska jag städa upp här, och sedan åka hem och ha fredagsmys. Längtar redan efter cola och schweitzernöt, jag har varit så sötsugen i veckan men försöker att inte leva på socker nu när jag bygger en egen människa med min kropp.

nyfoddfotografering goteborg; nyfoddfotograf goteborg; fotograf maria ekblad; bebisbilder goteborg; bebisfoto goteborg; nyfoddbilder; studio goteborg;

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås