NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Golvet som inte blev

Golvet som inte blev

Nu när jag har haft semester från mitt socionomjobb, så har jag verkligen varit full av inspiration. Min pappa säger att jag är helt tokig som använder min semester till att jobba med saker till studion, men jag tycker det är så roligt! Häromkvällen var jag ute hos mina föräldrar och hälsade på. De har en hög med gamla plankor som de håller på att såga till ved, och jag såg hur fina och väderbitna de var och fick en idé. Så jag till några och byggde ett litet nyföddgolv till studion att ha när jag fotograferar bebisar i byttor.

Det var verkligen ett perfekt projekt för mig för jag har aldrig gillat träslöjd eller varit bra på att snickra, men eftersom det skulle vara lite slitet behövde det inte heller vara så noga. Så jag sågade och spikade och golvet blev så himla vackert. Silvergrå träplankor och lagom slitet som blir perfekt kontrast till det mjuka och fluffiga jag har i mina nyföddbilder. Men när vi sedan skulle förstärka golvet med plankor som inte hade legat ute i regnet i massor med dagar, då föll hela golvet i tusen bitar. Det var heeelt ruttet och gick inte att rädda haha. Så typsikt, jag som var så nöjd. Men jag får väl åka och köpa ordentliga plankor och bygga ett nytt golv. Men jag var så sur. Mitt lilla projekt blev bara skräp haha!
Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

2 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad