diary.

Inramad tavla från nyföddfotografering

Inramad tavla från nyföddfotografering

Här är ännu en superfin tavla som jag har tänkt visa er från en av mina nyföddfotograferingar. Tavlan är 60 x 40 och ramen är också en av mina favoriter. Så vacker, gedigen och ger verkligen en romantisk känsla. Den passar också till alla bilder och tar verkligen fram det fina i bilden.

Inramade tavlor är det mest klassiska sättet att visa upp sina bilder på. Jag är så glad att fler och fler av mina kunder väljer detta som slutprodukt från sina fotograferingar. Mina tavlor är handgjorda i min ramverkstad, på syrafritt papper och kartong, och ramarna kommer från en lokal leverantör som endast arbetar med yrkesfotografer. Mina tavlor har därmed god kvalitét och lång hållbarhet jämfört med de fotolabb man kan handla hos som privatperson. Då tavlorna görs i min studio och inte massproduceras får man unik produkt till sitt hem och bilderna blir inte bortglömda på ett usb-minne.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

 

Ett svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås