NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Min senaste nyföddfotografering

Min senaste nyföddfotografering

Åh jag måste bara visa en bild från min senaste nyföddfotografering. Jag tycker den blev så himla fin och jag gillar verkligen att den känns lite ”clean”. Jag älskar små hårband, mössor och wraps men ibland är det fint med bara fokus på bebisen.

Nyföddfotograf Göteborg Maria Ekblad

Ni vet väl om att jag har en facebooksida? Där lägger jag alltid ut alla uppdateringar först, så om ni vill se sneak peaks och uppdateringar innan de kommer upp på bloggen glöm inte att gilla!

28 svar

  1. Så himla söt bild, kinderna alltså! Jag tycker allra bäst om bilder som dessa som är avskalade. Men jag förstår att det är lätt att vilja gå bananas med små söta accesoarer, haha.

    1. Jag gillar både och! Tycker om att ta bilder som är lite mer avskalade men också med fina hårband och filtar under sessionerna. :D

  2. Huuuur söt!? Jättefin bild verkligen, gillar också att det bara är en bebis rätt och slätt, utan massa pynt (även om det är urgulligt det med!)

    1. Nej det är verkligen det bästa som finns! Både fotografera mer seriöst och att ta en planlös promenad med kameran. :D

  3. Men åh, lilla godingen! Blir såå sugen på att skaffa en liten bebis när jag ser alla dina fina bilder. Kanske fel anledning att bli förälder, men ändå ;)

  4. Åh, vilken gosig bild!

    Svarade på din kommentar om nageltejpen, men tänkte att jag skriver här också. Om du vill kan jag skicka en rulle nageltejp till dig? Vet att du ville prova :) Jag har flera stycken så du kan få en, maila mig!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad