NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Mina följare hjälper mig att designa den perfekta nyföddbilden

Mina följare hjälper mig att designa den perfekta nyföddbilden

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Äntligen kan jag dela med mig av den här videon! För några veckor sedan så hade jag en stor omröstning på min instagram story (FotografMariaEkblad heter jag där om du inte redan följer mig) där mina följare fick hjälpa mig att designa den perfekta nyföddbilden. Det är alltid väldigt mycket tanke bakom mina nyföddbilder och det är många val att göra, när det kommer till färger, rekvisita och annat. Därför tyckte jag det var så roligt att låta er vara med och skapa en bild tillsammans.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

På instagram stories fick man bland annat rösa på rekvisita, posering, hårband eller inte, färger på filten och mycket mer.

bebisbilder babyfoto fotograf Maria Ekblad nyfoddbilder Göteborg

Jättemånga av mina följare var med och röstade, och det var så roligt med så stort engagemang.

Efter detta har jag fotograferat precis den nyföddbilden som mina följare har röstat fram. Här kan ni se videon och slutresultatet! Jag tycker det var så intressant och roligt, och blev så himla fint. Vad tycker ni, är det den perfekta nyföddbilden när det kommer till färger, rekvisita och posering? Hade du gjort andra val? 😍
Stort tack till alla fina följare som var med och röstade. Jag är så glad för att ni tog er tid. 💗
yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad