diary.

Mina sista bröllop

Mina sista bröllop

Hej gänget. Jag vet inte om ni har märkt det men på sistone har det varit väldigt mycket fokus på bebisar och gravidmagar här den senaste tiden och jag har nästan inte pratat någonting om bröllop. Anledningen är helt enkelt att jag har bestämt mig för att jag ska sluta arbeta som bröllopsfotograf och endast satsa på gravid- och nyföddfotograferingar.

Jag har tänkt på det ett tag, att det verkligen känns som jag har hittat helt rätt med fotograferandet när jag är i min studio med en liten nyfödd, eller i solnedgången med en vacker blivande mamma. Och jag älskar att skapa vackra bilder, och jag tycker både nyfödd och gravid är väldigt kreativa genrer inom fotografering. Bröllop har också kreativa inslag men det är mycket mer dokumentärt fotograferande. Och eftersom jag dras mer åt skapande än dokumenterande tänker jag följa mitt hjärta och inte ta några fler bokningar.

Sedan är ju bröllop otroligt känslosamma och fina. Jag är väldigt glad över förtroendet att få vara bröllopsfotograf åt mina brudpar, och jag har haft väldigt roligt och lärt mig massor. Jag har fyra bröllop kvar att fotografera i år, och alla paren är verkligen så härliga och goa människor. Det känns fint att sluta min (något korta) karriär som bröllopsfotograf med några fantastiska bröllop med fantastiska par. Vi slutar på topp helt enkelt!

FotografMariaEkblad_nyföddfotografering:_nyföddbilder_göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås