diary.

Nu kör vi långhelg!

Nu kör vi långhelg!

Igår tog jag lite långledigt över helgen. Jag är så glad för ledig tid tillsammans med min David, det är ju ganska sällan man har så många dagar i rad när man båda jobbar. Det känns lite som en minisemester, nu när värmen kom också. Det känns faktiskt perfekt, för vi ska försöka träffa lite familj utomhus på långt avstånd och allt blir ju så mycket enklare om man kan vara ute. Jag har inte träffat mina föräldrar sedan 8 mars till exempel, det är så länge för att vara mig.

Vi började långhelgen igår med att jag sprang mitt längsta någonsin, 8 km! Sedan så grillade vi på berget utanför med Davids kompis Victor. Bra början på helgen, även om jag var helt slut efter springningen hela dagen. Jag fick nog i mig för lite vatten misstänker jag. Jag har börjat göra små kortfilmer på mina Instagram stories, så om ni går in där kan ni se från igår där vi grillade. Kolla med ljud på för jag klipper till musiken! Ha en fin helg nu, alla mail kommer svaras på på måndag. 😍

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås