NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Nyföddfotografering Göteborg » William

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Nyföddfotografering Göteborg » William

Hej på er! Här är det lite tyst för jag är mitt uppe i högsäsongen. Augusti och september är alltid maxade för mig, det märks verkligen att många bebisar föds nu. Här tänkte jag visa gulliga lilla William som jag fotograferade i början av sommaren. 😍 Hans föräldrar Frida och Christoffer bokade in nyföddfotografering i min studio, och det var så roligt. De önskade blått som tema som ni ser, och Willam sov som en liten sten.

Det är så roligt att Frida och Christoffer kom till mig, för tidigare i vår fotograferade jag deras vänners gravidbilder, och det är så roligt när jag märker att jag får träffa flera i ett kompisgäng. Och tänk att få barn samtidigt som sina bästisar, vilken drömmig föräldraledighet!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad