diary.

Nyföddfotografering i Göteborg » Elias

Nyföddfotografering i Göteborg » Elias

Som ni kanske märker har det varit otroligt många nyfödda på fotografering i studion i Göteborg under våren! 😍 Det är så härligt att få fota alla små godingar och skapa fina minnen till deras föräldrar. Här kan ni se bilderna från Elias fotografering. Vi tog ju gravidbilder i vintras och matchade färgerna från gravidfotograferingen med blågrått tema. Elias föräldrar valde att beställa en fotobok både från gravidfotograferingen och en från nyföddfotograferingen, så de kan bläddra i den tillsammans när de vill se tillbaka på denna speciella tiden. Så roligt för både dem och Elias att ha i framtiden! Som ni ser är favoritbilden på framsidan och baksidan och ryggen har grått linneomslag.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås