NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Nyföddfotografering i Göteborg » Iris

Nyföddfotografering i Göteborg » Iris

Jag träffade Iris och hennes föräldrar för hennes nyföddfotografering för några veckor sedan, och här nedan ser ni några av mina favoriter! Jag tycker så mycket om bilderna från fotograferingen att det var svårt att välja ut haha. Som ni ser, så fotograferade vi både i rekvisita och på min bean bag. Jag tycker de i lådan blev så söta, jag älskar att skriva ut namnet med klossarna. 😍 Vad tycker ni mest om, bean bag (där en filt blir som en bakgrundsfärg) eller rekvisita?

Iris och hennes föräldrar bor granne med några av mina andra kunder, som ni kanske känner igen från den här fotograferingen. Jag blir så otroligt glad för rekommendationer vänner emellan, för då vet man ju att man har gjort ett riktigt bra jobb. Och ibland kommer hela kompisgäng till mig, en efter en, och det är så roligt att träffa alla familjer. :)

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Leveransen från denna fotograferingen blev den här superfina inramade tavlan i 60 x 40 cm. Det är föräldrarna favoritbild och jag tror att de kommer älska att gå förbi den varje dag där hemma, speciellt när Iris har hunnit börja lära sig gå och prata. Då är det fint att ha minnen sparade från de allra första dagarna. :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad