NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Nyföddfotografering i Göteborg » Keyla

Nyföddfotografering i Göteborg » Keyla

Här ser ni världens gulligaste Keyla som jag fotograferade för några veckor sedan! Hon kom sovandes, och jag lindade snabbt in henne i en gosig liten wrap när hon kom till studion och då sov hon vidare en lång stund. Vi fotograferade först på min ulliga pläd som jag brukar börja med, och fotograferade även syskonbilder. Det kan vara en liten utmaning när storasyskonen inte är så stora, men det gick superbra! Stolt storebror ville gärna båda hålla och pussa på lillasyster. Sedan fotograferade vi enskilda bilder, både i rekvisita och på min bean bag. Som tavla från fotograferingen valde familjen att rama in favoritbilden, med det lilla leendet i en tavla i 50 x 40 cm. De valde en av mina mest populära ramar, som är tunn med vit silverkant längst in mot bilden. Visst blev det fint!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad