diary.

Nyföddfotografering i Göteborg » Leon

Nyföddfotografering i Göteborg » Leon

Jag älskar när kunder är återkommande, och jag har fått äran att träffa Poya och Arezo flera gånger i år! Först träffades vi för en superhärlig gravidfotogafering i slutet av sommaren och för några veckor sedan fick jag träffa deras Leon för nyföddfotografering. Eftersom vi använde mycket rosa under gravidfotograferingen så matchade vi med rosa tema på nyföddfotograferingen. Det är alltid så kul att se vem det är som gömmer sig där i magen, och det här var en liten lejoninna. :)
nyföddfotografering i göteborg maria ekblad nyföddfotografering i göteborg maria ekblad nyföddfotografering i göteborg maria ekblad nyföddfotografering i göteborg maria ekblad nyföddfotografering i göteborg maria ekblad nyföddfotografering i göteborg maria ekblad

Arezo och Poya beställde två inramade tavlor i 60 x 40 centimeter från nyföddfotograferingen att ha i vardagsrummet. Det blev så himla fint! Jag älskar hur ramen framhäver bilderna lite ytterligare och skapar en till dimension. Ramen är lite mer silver än guld, men ser guldig ut på grund av ljuset i min studio. Det kommer bli så fint hemma hos dem!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås