fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg
   diary.

Nyföddfotografering i Göteborg » Sigri

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Nyföddfotografering i Göteborg » Sigri

Känner ni igen den här härliga familjen? 😍 Om ni har följt mig på sociala medier ett tag så har ni nog sett dem. Eyrún och Sven är återkommande kunder till mig. Jag fotograferade deras äldsta barn, Kári, år 2016 och nu var det dags för lillebror Sigirs nyföddfotografering. De valde en grönblå färgskala till fotograferingen, och visst blev det jättefint! Vi fotograferade enskilda nyföddporträtt, syskonbilder och familjebilder. De valde en tavelgrupp med konstplattor att hänga på väggen, och även en fotobok med bilderna från fotograferingen, och digitala bilder. Perfekt beställning, då får man det bästa av allt. Både något att hänga på väggen, något att bläddra i tillsammans med barnen och egna bilder som man kan skriva ut och göra sina egna saker med.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag älskar det blågröna omslaget på denna fotoboken från nyföddfotogaferingen, så fin färg! 😍

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås