diary.

Nyföddfotografering i Göteborg » Tvillingarna

Nyföddfotografering i Göteborg » Tvillingarna

Minns ni tvillingarna jag skrev om att jag fotograferade i december? Här är bilderna från deras nyföddfotografering i studion. De hade inte något spikat namn än vid fotograferingen, så det blir spännande att se vad deras föräldrar väljer. Så himla fina små bebisar! Jag har fotat en hel del tvillingar det senaste året, men det är inte alltid föräldrarna vill att jag lägger ut, så därför var det längesedan jag bloggade något. Men det är alltid så kul när jag får visa!

När jag fotograferar nyfödda tvillingar så växlar jag mellan att fotografera dem tillsammans och isär. Jag brukar oftast ta många bilder på dem ihop, för jag upplever att de oftast blir lugna av att ligga nära varandra. Sedan kan man också fotografera den som är sömnigast medan den andra har mat- och gospaus. Så på ett sätt är det mycket smidigt samtidigt som det är dubbelt så många händer, fötter och viljor för fotografen att hålla reda på.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås