NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Nyföddfotografering i Göteborg » Tyra

Nyföddfotografering i Göteborg » Tyra

Hej internet. Jag har inte försvunnit från jordens yta, jag håller fortfarande på att återhämta mig från en väldigt långdragen förkylning. Under tiden tänker jag att vi tittar på bilderna från Tyras nyföddfotografering. Jag fotograferade henne när hon var 10 dagar och helt ny. Hennes mamma Johanna kom med henne till min studio i Göteborg, och det var en jättemysig fotografering. Under mina nyföddfotograferingar brukar jag alltid göra flera olika poseringar på bean bagen (de översta bilderna) och sedan även i någon rekvisita (den understa). När bebisen är i en bekväm pose så brukar jag alltid variera min rekvisita med små mössor och hårdband, samt fotografera ur olika vinklar för att få ut så många bilder på en gång utan att behöva störa eller flytta den lilla bebisen allt för mycket. Här nedan ser ni exempel på detta. Och, jag älskar the Chin up pose! Tycker den är så gullig. :)

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria EkbladFotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i GöteborgJohanna driver en blogg om hennes vardag och tre godingar som ni hittar här! :D 

Ett svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad