diary.

Sammanfattning 2018

Sammanfattning 2018

Beskriv året med tre ord

Arbetssamt, lärorikt och bra

Årets bästa bild

I år känns det som jag har fler favoriter än någonsin! Jag kan omöjligt välja ut en, men här är några som jag är så nöjd med från årets gravidfotograferingar och nyföddfotograferingar i Göteborg.

fotograf maria ekblad Gravidfotografering i Göteborg gravidklänningar solnedgång utomhus gravidfotograf

fotograf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

fotograf maria ekblad gravidfotografering i göteborg

nyföddfotografering i göteborg

Vart reste du?

I vår var vi i London och såg Harry Potter-pjäsen, sedan Mallorca i september och Amsterdam i december. 😀

Gjorde du något som du aldrig har gjort förut?

Jag fotograferade över 100 nyfödda bebisar, vi förlovade oss, jag var brudtärna på min bästa väns bröllop, jag spelade in regelbundet med videos från juni och lärde mig mer än film än någonsin, jag gick ner ännu mer i tid på mitt socionomjobb och satsade ännu mer på företaget, jag köpte en bil, jag började hålla privatlektioner i nyföddfotografering, flera i vår närhet har fått ljuvliga bebisar som jag träffat för första gångerna, jag flög drönare och jag började gilla avokado (haha).

Vilket datum kommer du alltid att minnas?

Dagen då min bästa vän gifte sig och vårt datum då vi förlovade oss. 💗

fotgraf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Vilka låtar kommer påminna dig om 2018?

Alltså jag är ju så seg på musik och lyssnar bara på samma låtar om och om igen. Så jag har nog ingen specifik för 2018 haha.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Vad tänker du göra annorlunda inför nästa år?

Jag blir så trött när jag ser att det står likandant från förra årets lista, men jag ska verkligen bli bättre på att särskilja arbetstid och ledig tid. Som nu, under jul och nyår har jag rejält ledigt från allt (förutom vlogga för det är roligt) och jag kommer strukturera upp arbetet ännu mer, med mail-tider och tillgänglighet. Jag älskar ju det här jobbet och vill fortsätta göra det lääänge och då behöver jag göra ordentlig tid för vila och återhämtning. 😀 Och ju längre man jobbar som egenföretagare, desto mer kommer man på vad man trivs med och inte. Just nu är jag inne i en period då jag älskar fota mycket i studion (även om golden hour utomhus är och förblir min favvogrej) så då har jag satsat mer på det. ☺

Planer inför 2019?

Få till den där berömda BALANSEN haha, springa regelbundet (kanske en mil om jag orkar!), filma och fota mer för skojs skull igen, utveckla min youtubekanal, läsa böcker, bada under sommaren, åka på en jätterolig resa med min familj, fota ännu fler bebisar, satsa mer på ettårsfotograferingar och ha ett riktigt himla fint år. Det är planen!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås