diary.

September genom mobilen

September genom mobilen

Nu är det dags att titta på lite olika snapshots från september!

fotograf Maria Ekblad gravidfotografering Göteborg

I början av september hade jag den här underbara gravidfotograferingen. Här visar jag tjejerna hur de ska hålla händerna på mammas armar för att få en mer enhetlig bild. Det är många som säger till mig att de inte vet hur de ska stå eller göra men jag berättar alltid för en under fotograferingen!

gravidfotografering Göteborg gravidklänningar

Några fina bordsförstoringar som blev klara från en gravidfotografering jag haft i studion. 😍 De är 18 x 24 cm och den stora 24 x 30 cm. Superbra julklapp, tips tips! Från och med oktober månad är det tag 4, betala för 3 för bordsförstoringarna. Jag bjuder på den sista!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag tog tag i något jag har skjutit på alldeles för länge, det vill säga fota en ny körkortsbild och skicka in till det nya körkortet. Jag vet inte varför jag drar mig så mycket för sådant, det gick på 3 minuter när jag väl gjorde det haha. Men det är väl så nä man gör något man inte är van vid, det är jobbigt för jag vet inte exakt hur jag ska göra. Men det blev godkänt och nya körkortet landade i brevlådan tillslut.

nyföddfotografering göteborg fotograf maria ekblad bebisbilder

Mina hobbies går ju verkligen i vågor men just nu är det stickning som gäller för det kan jag göra samtidigt som vi tittar på serier på kvällarna. Jag har ju börjat fota bebisar mycket mer inlindade (för de sover som små stockar då) och vill ha fler stickade wraps. Så jag smet ner på stan och köpte garn i massor med fina färger. Så kul när man kan välja exakt själv hur man vill ha det. Det röda kommer bli så fint till alla familjer som vill ha lite jultema på nyföddbilderna för bebisar födda i november-december! 😍

nyföddfotografering göteborg fotograf maria ekblad bebisbilderÄnnu en bild som jag skickade till min kompis en kväll, med rapport på hur långt jag kommit. Lite tjockare garn går ju så fort att sticka!

 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås