NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Stannar upp en stund

Stannar upp en stund

Ibland slås jag bara av tanken på var jag är just nu i företaget och hur långt jag har kommit. Jag tror det är så viktigt när man är företagare att stanna upp en stund och verkligen titta sig själv över axeln. För det är många långa timmars arbete bakom varje växande företag.

Jag tror det är så lätt för de flesta fotografer att man blickar framåt och tänker på hur man kan få in fler kunder, vad som blir nästa steg i företaget, utveckling man vill göra gällande sina bilder och aldrig riktigt blir nöjd. Jag själv har hög ambitionsnivå och siktar väldigt högt, men jag är också så tacksam för hur långt jag har kommit.

För 4 år sedan fotade jag på hobbynivå och hade precis kommit i kontakt med en RIKTIG fotograf som jag skulle få assistera. I veckan har jag köpt min drömkamera och mitt drömobjektiv som jag spanat på i två år. Jag har nyss byggt om studion och den är fylld med all möjlig rekvisita jag kan önska mig. Mina bilder blir nästan alltid exakt som jag tänkt mig dem och jag har så härliga kunder jag får jobba med varje vecka. Och det hänger så många fina tavlor från mina fotograferingar i massor med personers hem i hela Göteborgstrakten.

Så när jag stannar upp och tittar på var jag var och hur långt jag har kommit blir jag så stolt och tacksam. 💗

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad