diary.

Tillbaka efter påskledigheten

Tillbaka efter påskledigheten

nyföddfotograf Göteborg fotograf Maria Ekblad

Hej godingar! Då var veckan igång igen efter påskledigheten. Jag älskar ju att vara ledig men det är ändå kul att vara igång igen. Har man ett jobb som är bland det roligaste man vet blir det ju lättare att komma igång. Vår påsk blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Ni som följt mig ett tag kanske kommer ihåg att vår ena katt varit dålig flera gånger? Hon har väldigt dålig självbevarelsedrift, för hon har flera gånger ätit olika trådar och snören. Det kan gå bra, men det kan också bli jättefarligt när det passerar tarmarna om det fastnar eller ”snörar upp” tarmarna. Sist fick hon bli inlagd på Blå stjärnan och det var riktigt hemskt. Sedan dess har vi blivit löjligt noga med att inte ha ett enda snöre framme. Alltså våra kompisar som hälsar på får stoppa in skosnören i skorna, så noga är det, haha.

MEN självklart så var olyckan framme precis när jag hade ställt in mig på ledighet i det fina vädret och att umgås med favoriter. Jag hade sovit med en sovmask, och tog av den i vad som kändes i en sekund. Och så tittade jag bort och så hade hon tuggat av halva resåren. Så påsken gick åt till att stanna hemma och hålla henne under observation. Så himla jobbigt, dels för jag var så orolig för henne och dels för att jag blev så besviken när det var så fantastiskt väder. Vi kunde sitta ute på balkongen en stund iallafall, men fick ställa in massa planer i övrigt. Men allt verkar ha gått bra, och på Annandag påsk hann vi med både sol, resturang med släkt och sitta ute i svärfars trädgård och njuta av sommarkänslan. Så det blev som ett bra plåster på såren. Och viktigast av allt, är ju att vi får ha vår Lyra och hon verkar må bra. Även om jag börjar fundera på hennes intelligensnivå efter detta.

Den här veckan består som vanligt av nyfödda bebisar, bildvisningar och att jobba leveranser! Efter denna helgen, som blev väldigt vilsam (på grund av ovanstående) är jag pepp på allt och har fått massor med nya idéer. Jag antar att vila och vårsol gör så med en. :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås