NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Vecka 19

Vecka 19

Vad veckorna flyger fram! Här har jag missat flera stycken (fast det har mest varit vardagliga saker). Nu tittar vi på vecka 19!

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Minns ni att jag köpte en skrivare i början av januari? Här är anledningen. Jag har börjat göra nästan alla tavlor själv i studion. Det är så häftigt att vara del av hela processen, från fotografering till färdig konst i mina kunders hem. Här är en av mina favoritramar i 60 x 40. Den är så fin och passar till alla bilder!

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Gabriella Soutine kom till mig  under förra helgen och hade workshop i nyföddfotografering i min studio i Göteborg. Det var så himla roligt för det var den workshopen jag gick på för exakt två år sedan. Då var jag verkligen helt grön med nyföddfoto och hade fotograferat en bebis. Nu närmar det sig väl 70…

Det var jätteroligt att träffa Gabriella igen och träffa tjejerna som gick kursen. Nyföddfotografering är såpass ny genre och jag ser verkligen bara fördelar med att den sprids och blir mer känd. :D

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Jag har ätit tapas med olika vänner under de senaste veckorna. Så gott att sitta och plocka med sina favoriter och verkligen mysigt sätt att umgås på. Jag gillar ju i och för sig alla umgängessätt som innehåller mat haha.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Maj är ju här även om det är svinkallt. Och jag njuter av det, även om det gärna får bli varmare. Har till och med haft grillpremiär i en park, fast vi höll på att förfrysa händerna.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Och sist men inte minst, har jag som vanligt hängt med ett gäng underbara bebisar. Här är Svea, 14 dagar. <3

Tips, tankar och annat kul

» Jag har köpt en ny iphone, och jag är så glad för den. Materiell lycka, woho. Jag använder ju min telefon så mycket eftersom jag jobbar med bilder och svarar på mycket mail, så att gå från en överfull superseg 6a som jag dessutom krossade hela skärmen på till en snabb 7a är ljuvligt. Det var allt för denna veckan! :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad