NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Vecka 41

En till vecka har gått och här kommer min andra veckosammanfattning. Sandra skrev att hon tänkte på inlägg om graviditet när det var veckovis såhär haha. I sådana fall skulle jag varit en del över tiden nu haha. Men nej, det är bara årets veckor, ingen bebis på bakning här inte. ;)

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografering i Göteborg nyföddfotograf bebisbilder babyfoto fotograf

Hjälp vad höst det har blivit ute! Det är ju mitten på oktober så det kanske inte är så konstigt men det känns som det var sommar nyss!? Å andra sidan älskar jag naturens fina färger nu, och även när det blir trist och brunt ute sedan tycker jag det blir väldigt fint för att fota utomhus. Jag gillar ju inte det gröna när det kommer till foto, jag tycker personerna kommer fram mycket mer med neutrala fina färger i bakgrunden.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Har ätit sushi på favvostället flera gånger denna veckan också. Och ja, så här tycker det är det allra godaste sättet. Jag vet att jag är knäpp.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Jag fick hem stooora leveranser i veckan haha. Dels har jag fyllt på med lite ny rekvisita i studion (till exempel en lila bakgrundsfilt till nyföddfotografering, så fin) men också leveransmaterial. Och eftersom det är jag som beställer via mitt företag kunde jag bara välja minst 100 st av papperlådor och de papperspåsarna jag beställde haha. Så nu har jag så det räcker länge. :D

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi GöteborgI fredags var jag, min pojkvän och våra vänner och spelade boule på Boule bar i Göteborg. Det är verkligen så himla roligt. Jag är inte alls sportig av mig, men man behöver inte vara så duktig för att lära sig och med rätt personer blir det jättekul ändå. Vi tjejer tog revansch från förra gången!

Tips och tankar

» Jag var även på bio i veckan och såg The girl with all the gifts. Det var den bästa film jag någonsin sett inom zombie-genren. Den liknade allt annat men var så mycket bättre. Och inte alls som jag förväntade mig.

» Var snäll mot dig själv i kylan. I år har jag tagit min hudläkare på allvar och kört vantar tidigt, massor med hudkräm (HTH oparfymerad, den enda som funkar med alla mina allergier och eksem), lypsyl och en stor halsduk och pannband. Så än så länge håller huden och jag fryser inte när jag är ute. Så värt.

» Jag gillar verkligen de här vecko-uppdateringarna. Det känns superkul att ha inlägg som lite allt möjligt ”får plats” i och jag har även tänkt på att ta lite bilder i veckan. Bra sätt att hålla bloggen levande, för när jag har mycket att göra är det tyvärr blogginlägg det första som prioriteras bort och inte hinns med. Och jag älskar ju att blogga egentligen.