NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Vecka 8

Vecka 8

Ännu en veckosummering! Denna veckan har det hänt massor med roliga saker. :D

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

I början av veckan var jag hos min ramleverantör och hämtade ut dessa ramprover. Så jag håller på att fila på min nya prislista för fullt, så inom några veckor kommer jag erbjuda inramningar med de här ramarna  som val. Jag är så pepp på detta, jag älskar verkligen bilder på väggarna och tycker ramarna är så himla fina! :D

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Sedan har jag ju åkt upp en sväng till Hufvudstaden i veckan!

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Där spelade jag in avsnitt till Fotopodden med tre grymma brudar, bland annat Elin Kero. Alla tre var så himla härliga och intressanta, och jag längtar till jag ska släppa mer avsnitt! Tips från coachen, vill ni träffa era idoler så starta en podcast där du får intervjua dem.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Sedan har jag käkat middag och hängt med dessa två, Terese och Malin. Vi pratade om allt från katter till SM i porträttfoto, mycket bra kväll! Jag hann också med att träffa Johanna som jag brukar träffa ungefär en gång om året, men pratar med nästan varje dag. Så på tåget hem var jag helt slut, men så glad.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i göteborg

Till sist så fick jag denna fina bilden skickad till mig av en gullig kund. Deras fina nyföddtavla upphängd hemma hos dem. Print med laminat och en supertunn svart aluminumram. Hur fint som helst. <3 Denna nyföddfotograferingen kommer upp på bloggen under veckan som kommer!

Tips, tankar och annat

» Jag känner mig helt fullproppad med inspiration efter denna helgen. Jag har massor med nytt och spännande på gång i företaget under våren, (utöver ramarna) och det ska bli så roligt. Jag hoppas ni kommer gilla det också. Och att träffa lite nya personer och prata om sådant man älskar kan verkligen ge luft under vingarna.

» Tyst kupé är världens bästa grej. Jag sov hela vägen hem på tåget utan att behöva störas av folks röster, musik eller annat.

» Nu börjar det verkligen känna vår… iallafall i affärerna haha! Jag är så pepp på våriga färger och kläder nu, vill typ bränna upp min vinterjacka. Kom igen mars och solen, vi väntar på dig. :)

3 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad