NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Veckans planer

Veckans planer

Hej internet! Nu är det tisdag, men jag tänkte ändå vi ska kika på vad jag ska göra denna veckan. Augusti är verkligen min mest jobbfyllda period så det är rätt fullt i schemat, men det är samtidigt väldigt kul! Dock lite för lite tid för kompisgäng denna veckan men det blir nästa vecka. :) 

Måndag – jobbade på mitt socionomjobb, och efter jobbet kollade jag Sopranos i soffan med min sambo och åt mackor. Very lagom. 

Tisdag – idag ska jag fotografera! Det är dags för gravidfotografering på en äng i solnedgången. Jag hoppas det kommer bli toppen och jag ska filma lite behind the scenes till min youtubekanal om jag hinner. :) 

Onsdag – Socionomjobba och sedan en till gravidfotografering i solnedgången. 

Torsdag – Inget speciellt planerat och det ska bli såå skönt. Jag kanske ska åka och hämta tavlor till studion efter jobbet eller så gör jag det på fredag. 

Fredag – nyföddfotografering i min studio på dagen och sedanredigeringstime på eftermiddagen. Jag är så glad för dessa fotodagar att bara nörda på. Sedan är det tacos på kvällen enligt tradition. :) 

Lördag – bröllopsfotografering i Göteborg. Jag hoppas vädret blir bra för vi har så fina fotoplatser utvalda runt Delsjön.  

Söndag – SOVMORGON. Ledig dag. Jag ska kanske åka ut till mina föräldrar och slappa i deras soffa. 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad