diary.

November i bilder

November i bilder

Här kommer november genom snapshots!

fotograf Maria Ekblad gravidbilder Göteborg

Det var höst, och magen växte fint som den skulle. Jag har börjat må väldigt bra efter de första veckorna av graviditeten och har njutit av det, och tänkt att jag får passa på för vem vet hur det blir sedan.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Vi var och såg Dune på bio, och det var den starkaste bioupplevelsen jag haft på flera år. Så otroligt välgjord och jag var helt hänförd. Vi var tvungna att se den en gång till och jag vet vad jag ska läsa för bok i jul. Innan bion gick vi på Holy Cow, en av mina absoluta favoritställen i Göteborg. Det känns fortfarande lite lustigt att vara ute och göra grejer, eftersom vi har varit hemma så mycket under pandemin. Och nu när jag är gravid kommer vi ändå vara fortsatt försiktiga. Men en kycklingburgare med aioli fick det bli.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Sedan har jag fotat, bildvisat, redigerat och printat som aldrig förr. Oktober och november har varit mina mest bokade månader någonsin vilket har varit så kul! Jag har massor med fina bilder jag ska visa er framöver.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Sedan kom det stora traumat i november, vi skulle klippa en tova på Casper och råkade klippa honom i huden i halsen istället. Vi trodde inte det var så farligt men hos veterinären visade det sig att han behövde sövas och sys med 11 stygn. 😭 Så stort sår hade vi dock inte orsakat, utan de behövde ta upp det ganska mycket för att få bättre läkkött. Men vi båda var helt förstörda. Det är så jobbigt när ens älskade djur inte mår bra, och ännu jobbigare när man råkat orsaka det själv. Men allt gick ändå bra.fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgDen som kanske fick mest ut av sax-olyckan var Lyra, för jag köpte en ny mysgrej för dem att sova i uppe på vår bokhylla för jag hade dåligt samvete. Och sedan den flyttade in hos oss har man knappt sett röken av henne, bara två örsnibbar som sticker upp.

familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad

Vi var på treårskalas för Davids brors dotter, vilket var supermysigt! Vi umgås väldigt mycket med deras familj, och det ska bli så kul när alla kusinerna kan umgås i framtiden. 😍

fotograf maria ekblad

Vi gjorde klart bokföringen för detta årsbokslutet också. Det är alltid så mycket att göra, och det jobbades en del från soffan. Jag ska verkligen börja avsätta en dag i veckan till att göra den senaste tidens grejer.

Ett till trauma som hände är att mitt ena lås på studiodörren har krånglat otroligt. Det här är andra nyckeln som har blivit sådan, och jag har bara 3. Men jag bokade in en tid med bovärden och nu är det äntligen fixat. Skönt för jag var rädd att en nyckel skulle gå av i dörren eller något.

familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad

Sen i slutet av månaden kom ju snön, även i Göteborg. Det är så mysigt med vita träd och knarrande skare under fötterna. Jag älskar verkligen vintern, när den är riktig vinter och inte blöt och grå.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag hade supergulliga tvillingar inne på nyföddfotografering i studion.

familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekbladOch sen kom första advent, och vi hängde upp julgardinerna och letade fram några adventsljusstakar. Jag gillar att bygga upp till jul, och blir helt stressad av alla som redan skriver att de har pyntat granen och att saker verkligen betyder jul för dem. Så det här och lussekatter är en alldeles lagom början på myset enligt mig.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås