NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Äntligen!

Äntligen!

Alltså WOW! Efter 11 månader så fick jag äntligen tag på en person som jobbade på Facebook, som tog tag i att utvärdera min hemsida och nu har det hävt blockeringen! Alltså jag är så glad, för det har varit så knöligt när kunder har velat kontakta mig att inte kunna länka hemsidan, inte kunna skriva ens min mailadress (för den slutar ju på mariaekblad.se) och inte kunna skicka några prislistor. Jag är så lättad och tacksam, för det känns som det kommer förenkla väldigt mycket för mig. Jag har också varit så trött på det, för jag vill inte göra en ny hemsida utifrån allt jobb jag har lagt ner på den och att den ändå är lätt att googla sig till, OCH det har känts så orättvist. Så jag blev så lättad igår när jag märkte att det gick att länka den!

I mailet jag fick så stod det att Facebook hade fångat upp min hemsida i en automatisk review när den var hackad, och därmed bannat den automatiskt. Det här var verkligen guld värt för mig. 🙏🏻 Dock har det verkligen varit ett wake up call för mig, att det är stora företag vi har att göra med, och de kan ju verkligen göra vad som helst. Och därför är jag också så glad att jag är igång med mina maillistor och har min hemsida, för där är det INGEN som styr hur vi ska kunna kommunicera eller vad som når ut och inte. Om ni inte redan är med på mina maillistor, så har jag en för fotgorafer/egenföratagare och en för mina kunder/föräldrar i Göteborg. Ni kan gå med här om ni inte redan är med! 

nyfoddfoto bebisbilder göteborg fotograf maria ekblad

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad