NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Ett hej mitt i allt

Ett hej mitt i allt

Hej! Jag ville kika in och lämna ett livstecken. Jag har inte uppdaterat här på länge men det beror på att det är leveransbonanza christmas edition i studion nu. 😅 Jag har väldigt mycket tavlor att göra och väldigt mycket att redigera och jobbar på som en tok så att alla ska hinna få sina leveranser i god tid innan jul. Jag gör ju det jobbet jag vanligtvis hade gjort i januari (och lite februari) på 2-3 veckor nu. Samtidigt är det roligt, för jag vet att det kommer ligga så himla mycket fint under granen runt om i Göteborgstrakterna i år. Och jag älskar ju göra fina tavlor till mina kunder. Men, det finns inte jättemycket tid över till annat. Jag har inte kunnat blogga så mycket leveranser heller, för mycket är ju hemliga julklappar haha. I januari får ni se en boom med inlägg istället.

Annars så är allt bra med mig. December är ju en ganska fullknökad månad även privat. Imorgon ska vi ut och hugga julgran vår skog vid torpet min farmor växte upp i. Här är en bild för något år sedan, då det var väldigt snöigt och drömmigt. Jag högg granen själv. 😀 Men imorgon blir det nog ösregn och 7 grader. Men sällskapet kommer ändå vara härligt, så vi får klä oss så bra det går. Tänker jag ska ta mina skor jag hade när vi var och fotograferade på island haha.

I övrigt så är det mycket julfix, jag planerar fira min födelsedag på lite olika sätt och har jättemycket inspiration till youtube. Jag har märkt att det är absolut flest som kollar på mina tutorials och fototips, så jag kommer göra ännu fler sådana videos under 2020. Jag kommer fortsätta med vloggar också, för jag tycker det är så roligt, men blanda in dem tillsammans med det andra.

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Vi hörs snart igen! Och till alla kunder som väntar leverans, håll utkik i era mailinkorgar, för så fort det är färdigt för upphämtning så hör jag av mig. :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad