diary.

Månadens citat

Månadens citat

FotografMariaEkblad bebisbilder babyfoto nyföddfotografering i Göteborg
Det här är ett citat som jag såg på instagram för längesedan och sparade i min telefon. Det var först nu när jag ville lägga upp det som jag googlade var det kommer ifrån, och tydligen är det ett bibliskt citat. Jag är inte troende och har inte läst Bibeln, så det kan finnas en hel annan betydelse som jag inte är insatt i, men jag tycker om den här meningen utan sammanhang i alla fall.

Jag önskar ofta jag kunde vara mer personlig på bloggen, men som sagt, på grund av mitt socionomjobb och andra faktorer får jag välja att inte vara så öppen som jag hade velat. Men, den senaste tiden har det varit väldigt mycket saker som har hänt runt mig. Förlorat en person som jag tyckte väldigt mycket om och det har hänt mycket annat som har påverkat mig. Och detta citatet har varit fint att ha sparat i telefonen, för det har känts som en liten tröst. Även om saker händer runt i kring mig, så rullar livet på och det kommer nya andra dagar. Även om det kommer upp- och nedgångar i livet, står man stadigt med fötterna på jorden. Som sagt, jag gillar den tanken.

4 svar

  1. Men tycker din blogg är bra och ibland är det ju även bra att inte vara för personlig, man kan ju bli lätt skör då, jag är nog dock väldigt öppen

    1. Nej precis, och i framtiden kanske jag kan dela med mig av andra saker, när det är lite mer processat. Vad roligt att du gillar den. <3

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås