NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Månadens citat

Månadens citat

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg bebisbilder babyfoto nyföddbebis fotoblogg

Ännu ett citat som jag inte har någon källa på, men ser lite här och där. Och jag tycker det stämmer så mycket! Enligt statistik så är det endast 5% av alla företag med fotografer som fortfarande är verksamma efter 5 år. Det är ju skrämmande siffror tycker jag. Och därför tror jag det är så viktigt att jobba lite extra på sig och sitt företag. Detta gäller ju inte bara foto, utan allt man vill satsa på. Fundera ut ordenligt, vad är det som gör mig speciell? Vad är det som gör att mina kunder/följare/läsare vill komma till mig? Och hur kan jag göra detta hållbart i längden? För jag pratar verkligen inte om att jobba ihjäl sig, det är en helt annan sak.

Jag kan ofta få kommentarer från folk här och där ”hur många gravidklänningar behöver du egentligen?”. Och det svaret är enkelt, jag behöver inte en enda till, men jag tycker det är roligt att ha ett stort och varierat utbud till mina kunder. Jag håller på att pyssla med en liten överraskning till mina kunder inför jul (säg inget till någon ;)) och jag har ett nytt hemligt projekt på gång. Det är inget jag behöver göra, men det är en liten extragrej som jag ändå tror kan bli uppskattad. Och även när jag är trött ibland så försöker jag att tänka att det är värt att göra en liten extra ansträning. (Och sen vila ordentligt då). Go the extra mile, it’s never crowded.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad