diary.

30 år!

30 år!

fotograf Maria Ekblad

Här ser ni en trettioåring på bild! Eller ja, jag var 29 när jag tog den för jag testade ljuset i studion, men ändå. Igår blev jag 30. Och på grund av pandemin så firade jag och David mig hemma. Min bästis kom förbi och slängde in ett paket genom dörren, men annars var det väldigt lugnt. Men det var mysigt. En sak som var väldigt rolig var att jag under dagen gick en kurs hos en gravidfotograf som jag verkligen beundrar, över Zoom. Så fint att man kan göra sådana saker fortfarande och lösa det på sådant sätt. Kursen har varit bokad i flera månader, och det var så KUL att fördjupa mig i studiobelysning, posering och annat spännande. Nu känns hjärnan sådär överfull av inspiration igen. Det var verkligen längesedan jag gick en kurs, och jag tror man kan vidareutbilda sig hela tiden verkligen, så det var perfekt i det läget jag är nu. 2021 ska jag bli grym på blixt har jag nämligen tänkt. ;)

Annars så är det full rulle i tomteverkstaden. December är alltid mycket att göra, och det är så mycket fint som produceras i ramverkstaden i studion. Jag har vloggat hela andra veckan som jag jobbar som heltidsfotograf i studion och det kan ni se här! Bland annat när jag gör dessa tavlor, går kursen jag nämnde, spelar in min podcast Fotopodden och mycket annat mysigt!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås